4 Mart 2016 Cuma

VAN KAHVALTI EVİ

           

                            VAN KAHVALTI EVİ(Cihangir)

                  

                  

Van Kahvaltı Evi İstanbul’un birbirinden güzel kafelerine ev sahipliği yapan Cihangirde hizmet vermekte olan bir mekan. Çeşit çeşit lezzetleriyle güne en güzel başlangıçlar için İstanbulluların vazgeçilmez adreslerinden birisi Van Kahvaltı Evi.

                    

Van Kahvaltı Evi çok geniş bir kahvaltı menüsü sunuyor bizlere. Kahvaltınız geldiğinde masada boş yer kalmıyor ve bu manzara midenizden önce gözünüzün doymasını sağlıyor. Hem hafta içi hem de hafta sonu çok kalabalık oluyor burası. Çoğu zaman içeri girebilmek için sıra beklemeniz gerekiyor. Neyse ki masalar çabuk boşalıyor ve çok uzun süre beklemeden sizde Van Kahvaltı Evinin muhteşem kahvaltısıyla güne güzel bir başlangıç yapabiliyorsunuz.

                                     

Çok kalabalık olması nedeniyle burada biraz daha pratik hareket etmeniz gerekiyor. Çünkü sürekli bir masa boşalıyor ve hemen ardından doluyor. Ancak kalabalığa rağmen çok keyifli bir kahvaltı yapma imkanı sunuyor Van Kahvaltı Evi bizlere. Menülerinin ilk sayfasında bulunan Cemal Süreyya’nın ‘yemek yemek hakkında ne düşünürsünüz bilmem ama kahvaltının mutlulukla bir ilgisi olmalı’ sözü ise durumu çok güzel özetliyor aslında.

                   

Peki Van Kahvaltı Evinde neler tercih edebiliriz? Serpme Kahvaltılarını tercih edebilirsiniz, içeriği çok geniş ve porsiyonlar gayet büyük. Burada kahvaltı yapmanın en güzel yanlarından birisi ise daha önce tatmadığınız yöresel lezzetler ile tanışmanız. Ballı cevizli kavut, tereyağlı cevizli murtuğa ve cevizli çemen beğeneceğiniz yöresel tatlardan ve fiyatları da 6 lira. Ben bal ve kaymaklarını da çok beğenmiştim, mutlaka tatmalısınız. Kaymakları çok hafif ve lezzetli, bal-kaymak ikilisi ise 10 lira. Menüde daha birçok seçenek mevcut ve fiyatlar genel olarak uygun. Doyasıya bir kahvaltı yapmak için çok doğru bir adres.

                       

Servis çok hızlı ve garsonlar kibar ve saygılı. Lezzetlerin güzelliği, çeşidin çok olması, ilgili çalışanlar ve Cihangir ruhu birleşince inanılmaz güzel bir kahvaltı yapmış oluyorsunuz Van Kahvaltı Evinde. Cihangirin en güzel mekanlarından biri olan Van Kahvaltı Evinde, huzur dolu bir kahvaltı yapmak gününüzü çok güzelleştirecek.

                                 

E o zaman siz ne zaman Van Kahvaltı Evinde kahvaltı yapıyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder