26 Şubat 2016 Cuma

ŞAZELİ

                                     ŞAZELİ(Florya)



Şazeli İstanbul’da bir tanesi Anadolu, bir tanesi de Avrupa yakasında olmak üzere iki şubesi bulunan bir steakhouse. Avrupa yakasındaki şubesi Florya'da, Aqua Florya’nın hemen yan tarafında, deniz manzaralı bir restorandır. 

    

Şazeli Florya çok hoş bir ambiyansa sahip. Tasarımında modern çizgilerin hakim olduğu, ferah bir mekan. Günün her saati ayrı güzel manzarası ile hem akşam yemekleri için hem de kahvaltı için tercih edebileceğiniz keyifli bir ortam.

                   

             

İç mekan gayet şık dizayn edilmiş ve içeri girdiğinizde et ürünlerinin sergilendiği uzun bir tezgah ile karşılaşacaksınız. Bahçe kısmı ise daha farklı bir havaya bürünmüş durumda. Bahçesi özellikle de yaz aylarında geldiyseniz güzelliğiyle büyüleyecek sizi. Bahçedeki masaların birbirinden ayrılmış olması burada geçirdiğiniz süre boyunca çok rahat etmenizi sağlıyor.

               

Şazeli Florya her anlamda hizmetin en iyi şekliyle sunulduğu bir mekan. Personel kibar, saygılı ve güler yüzlü. Sundukları lezzetlerin harika olmasının yanında, sunum ve servis de çok başarılı. Girişte sizi karşılayan personelden servis yapan personele kadar herkes sizin memnuniyetinizi kazanmak için elinden geleni yapıyor.

        
      
                                      

Peki Şazeli’de neler tercih edebiliriz? Şazeli et yemek için gidilebilecek en iyi birkaç adresten birisi. Ancak et çeşitlerinin yanında kahvaltısını da çok beğeneceksiniz. Burada mutlaka Florya sahiline karşı bir kahvaltı yapmalısınız. Kahvaltı menüsünde çok fazla çeşit mevcut ve masanız bir sürü çeşit ile donatılıyor. Kahvaltı fiyatı kişi başı 40 lira civarında. Et çeşitlerinden en çok beğenilenler ise lokum ve kaşarlı köfte. Bir de kaşarlı mantarlarını mutlaka denemelisiniz. Şazelinin en güzel yanı ise porsiyon büyüklüğünü kendiniz belirliyorsunuz. Kaç gram et istediğinizi söylüyorsunuz ve seçtiğiniz yemek o ölçüye göre getiriliyor. Bu nedenle fiyatları hakkında net bir şey söyleyemeyeceğim.

                             

                                       

Çok güzel bir mekanda, şahane bir manzaraya karşı bu güzel lezzetleri tatmak çok iyi gelecek size ve buranın müdavimi olacaksınız.

                           

E o zaman sizde Şazelide huzur dolu bir akşam yemeği yemek ve ya kahvaltı yapmak istemez misiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder