3 Mart 2016 Perşembe

NEV MEKAN

                               

                               NEV MEKAN(Üsküdar)

                

Nev Mekan çok kısa bir süre önce İstanbul’un Üsküdar semtinde hizmet vermeye başladı. Farklı konsepti ve huzur dolu ambiyansı ile ziyaretçilerini kendine hayran bırakan bir kafe Nev Mekan.

                   

Nev Mekan o kadar ferah ve rahat bir havaya sahip ki kendinizi evinizde gibi hissedecek ve huzur dolu saatler geçireceksiniz. Çok geniş bir alana sahip, 2 katlı ve bahçesi bulunan bir kafe Nev Mekan. Kitaplıklarla ve değişik tasarımlardaki bölmelerle birbirinden ayrılan oturma alanları oluşturulmuş iç kısımda. Bu oturma alanları da farklı konseptlere sahip ve bu sayede kendinize en uygun olan yeri seçip daha çok rahat edebiliyorsunuz.

               

Kitap okumak, ders çalışmak, grup çalışmaları yapmak, kalabalık arkadaş grubunuzla sakin bir yerde vakit geçirmek için çok uygun bir adres. En güzel yanlarından birisi ise içinde çeşit çeşit kitapları barındıran kocaman bir kitaplığının bulunması.


Her köşesi ayrı bir tasarım harikası olan bu kafede bol bol fotoğraf çekmek isteyeceksiniz. Nereye baksanız yeni bir detay ilginizi çekecek. Kapısından içeri girdiğiniz anda büyüleneceğiniz bu kafenin benim için en ilginç yanı ise buranın Üsküdar Belediyesine ait olması. Böyle muhteşem tasarımlı bir kafenin bir belediyeye ait olabileceğini hiç düşünmemiştim Nev Mekan ile tanışana kadar.


                

Peki Nev Mekan’da neler  tercih edebiliriz? Nev Mekan gayet uygun fiyatlarda bir menü sunuyor bizlere. Ancak mekan fotoğraflarına bakıp eşsiz sunum ve lezzetler bekliyorsanız beklentinizi tam anlamıyla karşılamayabilir.  Menü mekana göre biraz eksik kalmış ancak fiyatlar uygun; kahvaltı tabağı 12 lira, çay 2 lira, limonata 6 lira, Türk kahvesi 5 lira ve cheesecake 7 lira.

           

Nev Mekan lezzet ve hizmet konusunda biraz eksik kalsa da, genel havasından dolayı çok beğeneceğiniz ve sık sık uğrayacağınız bir adres.

                     

Arkadaşlarınızla yapacağınız hoş sohbetler ve tek başınıza geçireceğiniz huzurlu saatler için en doğru adreslerden birisi Nev Mekan. 

                  

E o zaman Nev Mekan ile siz ne zaman tanışıyorsunuz?


Detaylı bilgi için http://www.nevmekan.com/tr


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder