2 Mart 2016 Çarşamba


KEİFİ


KEİFİ(Next Level)


Keifi Ankara’da kısa bir zaman önce hizmete açılan Next Level AVM’de bulunan, menüsündeki çayları ile öne çıkmış bir cafe. Ankaralı çay severlere birbirinden farklı çayları tatma imkanı sunan, hoş bir mekan.

          

Keifi sade ve şık bir tasarıma sahip, hoş bir yer. İç ve dış mekan seçenekleriyle her zevke hitap edebilen rahat ve keyifli bir cafe. Genelde sakin bir mekan olduğu için arkadaşlarınızla yeni çaylar denerken, güzel bir gün geçirebileceğiniz gibi, tek başınıza kitap okumak, ders çalışmak ya da çayın verdiği huzurla kafa dinlemek için de tercih edebilirsiniz Keifi'yi.

           

Her biri farklı renk ve aromalarda ki çaylar şık bir sunumla masanızda yerini alıyor. Ancak çayları kadar nargilesi de meşhur Keifi’nin. Bu yüzden çay ve nargile severler için çok doğru bir adres. Çalışanlar ise saygılı ve servis hızlı. 

                                                                    
                                           

Peki Keifi’de neler tercih edebiliriz? Çok fazla çay çeşidi mevcut, bu yüzden menüde bulunan ufak çay bilgilerinden yardım alarak yeni çeşitler tadabilirsiniz. Güneşli Valencia, kavunlu beyaz çay benim beğendiğim çaylardan. Çay fiyatları ise bir demlik çay için 12-15 lira aralığında ve 2-3 bardak çay çıkıyor. Çayınızın yanında alabileceğiniz kuru yemiş tabağı 12,5 lira. Nargile çeşitlerinden ise cappuccinolu beğenilen bir seçenek.

                       

                                     


Hoş bir mekanda sakin ve huzur dolu birkaç saat geçirmek için çok uygun bir durak noktası Keifi. Sunulan kaliteli hizmet ve özenle beğeninize sunulan çaylar memnuniyetinizi kazanacak. Yaz aylarında bahçe kısmı ise çok daha keyifli oluyor ve huzur dolu dakikalar yaşatıyor bizlere.

              

E o zaman siz de Keifi’nin çayları ile tanışmak ister misiniz?


Daha fazla ayrıntı için http://keifi.com.tr/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder