1 Mart 2016 Salı


MAHALO COFFEE SHOP

        

                    MAHALO COFFEE SHOP(Karaköy)                            

       

Mahalo Coffee Shop birkaç yıl önce Karaköy’de açılan bir kahve dükkanıdır. Dekorasyonuyla, kahveleriyle, bulundukları konum ile hemen ön plana çıkıp, Karaköy sokaklarının vazgeçilmez adreslerinden biri olmayı başarabilmiş bir kahve dükkanı Mahalo.

          

İçeri girdiğinizde mekan sizi enfes kahve kokularıyla karşılıyor. Kahve severler için güzel atıştırmalık seçenekleriyle birlikte iyi bir durak noktası olabilir Mahalo. Daha sonra hemen tasarımın etkisi altına giriyorsunuz. İnce detaylarla çok güzel bir kahve dükkanı oluşturulmuş. Özgün ve ferah bir dizayna sahip Mahalo.

         

Farklı tarzlarda sandalye ve masa seçenekleri ile oluşturulan farklı konseptlerdeki oturma alanları çok hoş bir hava yaratmış tasarımda. En dikkat çekici kısım ise tezgah bölümü. Tasarımın en göz doldurucu köşesi olmuş burası.

                       

Mahalo arkadaşlarınızla uzun sohbetler yapmak için, tek başınıza kitap okumak veya ders çalışmak için tercih edebileceğiniz bir yer. Huzurlu ambiyansı sayesinde biraz kafa dinlemek, kitap ve kahvenin birlikte verdiği huzuru doya doya yaşamak isteyenler için çok doğru bir adres.

                   

Peki Mahalo’da neler tercih edebiliriz?  Tercihiniz ne olursa olsun fiyatlar genel olarak uygun ve  sunulan lezzetler güzel. Kahvenizi tatlı bir tatlı eşliğinde yemek isterseniz fiyatı 16 lira. Kahve fiyatlarının hepsi hakkında bilgilendiremeyeceğim sizi ancak Americano 8,5 lira, latte 11 lira. Bir de deneme fırsatınız olursa chocolate chip cookieşeri çok beğenilen seçeneklerden birisi.

         

Çalışanların çok güler yüzlü olduğu, huzurlu, samimi ve Karaköy ruhuna çok yakışan bir kahve dükkanı Mahalo. Yalnız veya kalabalık bir grupla güzel vakit geçirmek için iyi bir seçenek. 

                     

E o zaman Mahalo’da bir kahve molasına ne dersiniz ?


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder