27 Mart 2016 Pazar

HMBRGR


                    HMBRGR(HomemadeBurger-Bahçeli)


Hmbrgr Ankara'da 4 şube ile hizmet vermekte olan, enfes homemade burgerları ile ziyaretçilerini büyüleyen bir hamburger dükkanı.

                  

Çok fazla büyük olmayan ve günün her saati yoğun ilgi gören bir mekan. Tasarımı, konsepti, tüm detayları ile tam anlamıyla bir burger dükkanı Hmbrgr.

              

Çalışanları çok tatlı ve ilgililer, servis hızlı. Self-servis hizmet veriyor Hmbrgr ve seçiminizi yaptıktan sonra küçük bir kontrol cihazı veriliyor size. bu cihaz sayesinde menünüz hazırlandığında bildirim geliyor ve çok rahat bir şekilde, herhangi bir karışıklık olmadan alıyorsunuz menünüzü. Samimi ve hoş bir mekan. Sundukları lezzet ise şahane, Ankara'nın en iyi burgerları burada diyebilirim.



Peki Hmbrgr'de neler tercih edebiliriz? Hmbrgr'in en büyük farkı homemade burgerleri ve kendi burgerınızı kendinizin hazırlayabilmesi, yani içeriğini siz kendiniz belirliyorsunuz. Köfteleri annelerimizin köftesi tadında ve inanılmaz güzel. Tüm çeşitlerini deneyebilirsiniz bence. Fiyatları da uygun, 15-20 lira arasında bir hesap ödüyorsunuz. Ayrıca porsiyonlar çok büyük ve doyurucu. Bir de beyaz ve tam buğday ekmek seçeneği sunuluyor. İçecek konusunda da güzel bir uygulamaları var, sınırsız içecek imkanı sunuyorlar. Bununla birlikte sos dolabında çeşitli soslar var ve bunları da yine isteğinize göre ücretsiz alabiliyorsunuz.

           

           

En lezzetli burgerlerı yemek ve hoş vakit geçirmek için çok güzel bir mekan. Köfteleri, patatesleri, sosları yani yiyeceğiniz herşey çok güzel. Ayrıca çocuklar içinde ufak bir alan oluşturulmuş burda ve hem çocuk menüsü mevcut hemde menü alsada almasa kullanabilcekleri boyama kitaplaarı mevcut.

                      

E o zaman siz Hmbrg'in lezzetleri ile ne zaman tanışıyorsunuz?


Daha fazla ayrıntı için http://hmbrgr.co/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder