13 Mart 2016 Pazar

KUKLA KEBAP


                           KUKLA KEBAP (Ankara, Cebeci)



 Kukla kebap 1958'den beri süregelen bir lezzet serüveni... 1958 yılında Hadi Poyrazoğlu Cebeci'de ilk şubesini açmıştır. Sonrasında Ankara'da Balgat şubesiyle de hizmet vermeye devam eden Kukla Kebap yıllar içinde birçok şehirde de hizmet vermeye başlamıştır.

             

Hadi Poyrazoğlu ünlü bir kukla ve gölge oyunu sanatçısıdır ve birçok gösteri düzenlemiştir. Bu alana olan ilgi ve sevgisinden olsa gerek ki kukla ismini vermiş açtığı kebap salonuna. Yıllardır hizmet ve kalitesinden ödün vermeden varlığını sürdürüyor Kukla Kebap. Herşeyin Batı'ya uyarlandığı ve akan zamanla birlikte hızla değişim yaşayan bir sektörün içinde ufak yenilikler yaparak çizgisini bozmadan devam ediyor yoluna Kukla Kebap.

                   

Peki Kukla Kebap Solanun'da neler tercih edebiliriz? Kukla iskender'i tatmanızı öneririm. Bugüne kadar yediğiniz en iyi iskenderlerden birisi olacaktır. İskender ile birlikte turşu, bulgur pilavı gibi ikramlıklar da geliyor ve yanında gelen turşu da ayrı bir güzel. Fiyatı ise 17 lira. Yemeğinizle birlikte salata yemek isterseniz fiyataları çok uygun, 4 lira. Mevsim salatalarını önerebilirim. Tatlı olarak da künefe tercih edebilirsiniz, fiyatı 7 lira.Yemekten sonra ise çay servisleri oluyor.

                        

                                             

1958'den günümüze başarılı bir büyüme grafiği çizen Kukla Kebap son dönemlerde lezzet ağını genişletmiş ve Kukla İskender, Kukla Döner ve Pidemiz olmak üzere 3 adet markanın da sahibi olmuştur. Uygun fiyata kaliteli bir yemek yemek için Ankara'nın en iyi adresi Kukla Kebap. Ayrıca çalışanlar ilgili ve sayglı, servis ise hızlı.

                           

E o zaman siz Kukla Kebap'da lezzet serüvenine ne zaman katılıyorsunuz?





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder