11 Mart 2016 Cuma

TİMBOO CAFE

                                TİMBOO CAFE(Armada)


Timboo Cafe Ankara’da  Kentpark, Arcadium, Armada, Panora  alış veriş merkezlerinde şubesi bulunan, farklı ve hoş bir kafe.

           

Timboo Cafe Ankaralıların vazgeçilmez adreslerinden bir tanesi. Hem genç gruplar hem de çocuklu aileler için çok uygun bir adres. Mekanın dekorasyonu çok güzel ve şık. Hem lezzet olarak memnun kalacağınız hem de dizaynını beğeneceğiniz bir kafe Timboo.


Geniş bir alana sahip olmasına rağmen hafta içi ve hafta sonu, günün her saatinde kalabalık oluyor Timboo. Eğer sessiz, sakin, kafanızı dinleyeceğiniz bir yer arıyorsanız beklentinizi karşılamayacaktır ancak güzel ve şık bir ortamda lezzetli yemekler yemek istiyorsanız burası sizin yeriniz.

               

Kalabalık nedeniyle özellikle hafta sonları sıra beklemeniz gerekebiliyor ama içeri girdiğinizde memnun kalıyorsunuz. Çalışanlar kibar ve ilgili. Menüleri çok dolu, çok fazla çeşit sunuyorlar bizlere. Çocuklarınız için tercih edebileceğiniz seçenekler de mevcut menüde. Ayrıca içeride çocuklar için çizgi film yayınlanan ekranlar bulunuyor.  

               

Özel toplantılar ve ya kutlamalar için rahatlıkla kullanabileceğiniz ve alt kata göre sakin olan üst katı bulunmaktadır. Timboo’nun en güzel özelliği ise mutfağını görebiliyor olmanız. Yemeğinizin hazırlanma aşamalarını rahatlıkla takip edebiliyorsunuz.

        

Peki Timboo Cafe’de neler tercih edebiliriz? Menüde çeşit oldukça fazla bu nedenle seveceğiniz bir şeyler mutlaka buluyorsunuz. Yemekleri genel olarak lezzetli ve özenli bir sunum ile geliyor masanıza.  Ben burger ve salata çeşitlerini çok beğeniyorum.  Timburger (20 lira), mini tims (26.5 lira) ve honey bbq burger (20,5 lira) benim favorilerim. Salatalardan ise file bademli ılık tavuk salatası (19 lira), yoğurt soslu ızgara tavuk salata (19 lira) sevdiğim çeşitler. Diyet yemek seçenekleri de mevcut ve  haşlanmış sebze tabağı 19 lira. Tiramisu (13.5), waffle (14) ve çikolatalı ıslak kek (14 lira) önerebileceğim tatlı çeşitleri. İçeceklerden ise böğürtlenli limonatalarını önerebilirim. Kahvaltı tercih etmek isterseniz fiyatı 30 lira.

              

                   

Kalabalık arkadaş grubunuzla ya da ailenizle güzel bir yemek yemek, hoş vakit geçirmek için Ankara’da tercih edebileceğiniz birkaç mekandan birisi Timboo. 

                     

E o zaman siz Timboo Cafe ile ne zaman tanışıyorsunuz?








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder