8 Mart 2016 Salı

DOĞATA

 

                                       DOĞATA (AOÇ)


Ankara’da kokoreç denildiğinde ilk akla gelen yer elbette ki Atatürk Orman Çiftliği oluyor. Pek çok kokoreççiye ev sahipliği yapıyor AOÇ, bunlardan bir tanesi ve belki de en iyilerinden birisi ise Doğata.

             

Yıllardır Ankaralılara en taze ve güzel ürünleriyle hizmet vermekte Doğata. Bu bölgede birçok kokoreççi bulunuyor fakat sundukları hizmet ve lezzet sayesinde öne çıkmış isimlerden birisi Doğata. AOÇ’de Iso 22000 hijyen belgesine sahip tek mutfak Doğata. Her mevsimde ve günün her saatinde yoğun bir ilgi var buraya. 

        

 Karşılıklı 2 şube halinde hizmet veriyor Doğata ve bu 2 şube 2 ayrı konsepte ayrılmış durumda. Birisi taburelerde, açık havada oturarak tam anlamıyla kokoreççide olduğunuzu hissettiren bir mekan, diğeri ise biraz daha restoran havası barındırıyor, daha şık bir ambiyansa sahip.

                                      

Peki Doğata’da neler tercih edebiliriz? Buraya gelip mutlaka kokorecini denemeniz lazım. Fiyatlar gayet makul, AOÇ kuzu kokoreç 15 lira. Kokoreç dışında seçenekler de denediğinizde memnun edecek sizi. AOÇ köfte ( 14 lira ) ve tavuk şiş (12 lira ) kokoreç dışında önerebileceğim seçenekler. Kokoreççide tatlı yenir mi demeyin ve buraya gelmişken künefelerini de bir deneyin. Dondurma severler için ise zaten AOÇ dondurma vazgeçilmez bir lezzet ve Doğata’da güzel bir yemek sonrası çok doğru bir tercih olur.

                  

Self-servis olması dışında her şeyin güzel olduğu bir mekan. Servis hızlı, çalışanlar ilgili ve güler yüzlü, fiyatlar uygun ve en önemlisi kokoreçte Ankara’nın en iyisi. Doğata kokoreç  severler ve ya ilk defa deneyecekler için çok doğru bir adres.

                                       

 E o zaman siz Doğata’da bir kokorece ne dersiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder