17 Mart 2016 Perşembe

MACARONS LA VİTA


                        MACARONS LA VİTA(Bahçelievler)


Macarons La Vita Ankara’nın Bahçeli’de ki en yeni gözdesi. Macaron denince akla ilk gelen yer olmaya aday bir macaron dükkanı. Konum olarak da bahçeli gibi hem merkezi hem de ulaşımı kolay bir yer seçilince, mekanın kendini göstermesi için önünde hiçbir engel kalmamış.

                     

 Macaron sevmeyenler için bile dışardan bakıldığında çok davetkar bir kafe. İç ve dış dizaynı çok başarılı. Siyah ve pembenin tasarımda hakim olduğu kafeye birde birbirinden lezzetli ve gösterişli macaronları katlınca mekan renklerin sihirli dünyası haline dönüşmüş. Her köşesi ayrı dikkatinizi çekiyor, tüm lezzetlerini ise tatmak istiyorsunuz.

        

Çok şirin, özenerek hazırlanmış, sımsıcak bir mekan. Mekan büyük olması sebebiyle birçok ayrıntı barındırmasına rağmen ferah ve rahatlatıcı gözüküyor.

                  

Lezzetli macaronlarının yanında fiyatlarının da cazip olması ve çok fazla girip çıkan olamaması nedeniyle sakin olması da buradan çıkmak istememenizi sağlayacak. Ama en önemlisi macaronları günlük, yani taze. Çok fazla çeşit var, birçok aroma denenmiş bu yüzden seçeneğiniz oldukça fazla. Fiyatları ise çok uygun, bir adet macaron 2 lira. Peki bu kadar harika şey arasından biz hangisini denemeliyiz? Fındık, dağ meyveli, böğürtlenli ve Hindistan cevizli öne çıkanlar arasında.

                       

Bu kafenin en büyük avantajlarından biri de sahibi ve çalışanları. İnanılmaz samimi, cana yakın ve güler yüzlüler. Ayrıca servis de çok hızlı. Kısacası müşteri memnuniyeti nedir iyi biliyorlar. Genelde kalabalık olmayan bir mekan olduğu için ders çalışmaya gelebilir ya da macaronların renkli dünyasını keşfe tek başınıza çıkabilir ve bir taraftan da kahvenizi yudumlayıp kitabınızı okurken kendi dünyanızı da keşfedebilirsiniz. 

                       

Çok keyifli, sakin, nezih, rengarenk , huzurlu bir yer burası. Eğer yeni mekanlar arayışında ya da tam bir macaron tutkunuysanız ve hala Macarons la Vita ile tanışmadıysanız, en kısa zamanda uğramalısınız. 

                   

E o zaman renklerin ve lezzetin sihirli dünyasının kapısını siz ne zaman aralıyoruz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder