19 Mart 2016 Cumartesi

HELLO KITTY WORLD


                          HELLO KITTY WORLD(Ataşehir)



Hello Kitty World İstanbul'da 2 tane şubesi bulunan, çok tatlı ve keyifli bir mekan. Hello kitty tutkunlarının ve çocukların İstanbul'da ki vazgeçilmez adresi Hello Kitty World. Kafe ve mağaza hizmetleri ile farklı yaş gruplarına ve farklı zevk ve tercihlere hitap ediyor bu tatlı dünya. Hello Kitty Town ile kendine hayran bırakan farklı bir alan oluşturulmuş Ataşehir'de. Üstelik dünyanın ilk Hello Kitty World mağazası olma özelliği taşıyor.

                

                          

Çok geniş bir kullanım alanına sahip Hello Kitty World. 2 katlı, 4 bölümden oluşan ve gösterişli binasında restoran&kafe ve mağazası bulunuyor. Büyük saylabilecek bir bahçesi var ve burası da hem ismine yakışacak tatlı detaylar hemde açık ve kapalı oturma alanları ile ziyaretçilerini ağırlıyor.

             

                         

Bahçesi bile bu kadar güzelse içerisi nasıldır diyorsanız tek gelime ile harika! Çok tatlı bir mekan olmuş. Pembe ve beyaz sandalyeler, balonlar, menüler... o kadar şirin bir birliktelik var ki içeride. Çocuğunuzla birlikte ailecek vakit geçirmek yada biraz çocukluk günlerine dönüp tatlı bir deneyim yaşamak için çok iyi bir adres Hello Kitty World.

           

                           

Mağazasında ise onlarca çeşit bulunuyor. Tekstilden kırtasiyeye aklınıza gelebilecek her ürün mevcut mağazada. Ve tabiki yine her obje pespembe bu yüzden özellikle kız çocuklarının çok seveceği bir mağaza.

                               

Peki Hello Kitty'de neler tercih edebiliriz? Böylesine güzel ve her yaşa hitap edebilen bir mekan için menü biraz zayıf kalmış. Seçenek fazla ancak lezzet noktasında çok başarılı olmadıklarını düşünüyorum. Fiyat konusunda maalesef net bir bilgilendirme yapamıyorum ancak fiyatlar fena değil, uygun sayılabilir. Kahve ve tatlılarını deneyebilirsiniz.

                       

             

Tasarım konusunda gerçekten üst düzey bir mekan ve alışveriş de yapabileceğiniz bir alan oluşturulması çok güzel olmuş. Konseptlerinin farklılığı mekanı direk üst sıralara taşıyor. Bir de doğum günü gibi organizasyonlar yapılabiliyor Hello Kitty World'de. Çocuğunuzun doğum gününü kutlamak için buradan daha güzel bir yer olabilir mi?

                       

Güzel bir pazar gününü ailecek geçirebileceğiniz tatlı, şipşirin bir dünya burası. Arkadaşlarınızla hoş sohbetlerinizi ve aile saadetinizi tamalayacak bir durak noktası olduğu gibi farklı deneyimler yaşamak ve yeni yerler keşfetmek isteyenler için de çok uygun.

                            

E o zaman siz Hello Kitty Worl'ün pembe dünyasıyla ne zaman tanışıyorsunuz?














Hiç yorum yok:

Yorum Gönder