28 Mart 2016 Pazartesi

ÇİKOLATA DÜKKANI


                            ÇİKOLATA DÜKKANI(Moda)


Çikolata dükkanı Moda'da bir köşe başına kondurulmuş küçük, tatlı bir mekan ve İstanbul'da tek şube ile hizmet vermekte olan bir butik çikolatacı.

               

Çok tatlı, ufacık bir mekan ama sımsacak, huzur verici bir havaya sahip. 4 masa içeride ve 3-4 tane masada dışarıda bulunuyor ve oturma alanının az olması nedeniyle mekan hep dolu doluyor. Hatta bazen sıra beklemeniz gerekebiliyor.

                

Çikolata tutkunları için birbirinden güzel çikolataların bulunduğu çikolata vitrinleri aklınızı başınızdan almak için tek başına yeterli olacaktır. Çikolataları çok lezzetli ve tatlıları enfes. Bununla birlikte çalışanlar çok ilgili ve güler yüzlü. Tatlıların sunumları da güzel ve yanında gelen peçeteler bile yüzünüzü gülümsetecek tatlılıkta.

                       

Peki Çikolata Dükkanın'da neler tercih edebiliriz? Çikolata Dükkanının en meşhur lezzeti Asuman tatlısı. Buraya gelip Asuman'ı yemeden ayrılmamalısınız bence. Çikolata, çilek, kıtır bisküvi parçacıkları ve kremşantinin muhteşem uyumu Asuman ve çikolatanızı beyaz, bitter ya da sütlü tercih edebiliyorsunuz. Diğer öne çıkan lezzeti ise Mualla. İkisininde fiyatı 15 lira. İçeceklerden çilekli limonataları güzel, Türk kahvesi tercih ederseniz fiyatı 6  lira. Çikolatalardan frambuaz ve çilek dolgulu ile bitterli portakallı benim sevdiğim çeşitler. 

                         

           

Yeni ve özgün mekanlar keşfetmek istiyorsanız yada tam bir çikolata tutkunuysanız burası tam size göre. Güne güzel bir ara vermek için Moda'nın en tatlı adresi Çikolata Dükkanı.

                                          

E o zaman siz Çikolata Dükkanı ile güne tatlı bir molaya ne dersiniz?





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder