29 Şubat 2016 Pazartesi

    MERSİNLİ CİĞERCİ APO

        

                                 CİĞERCİ APO (Balgat)



Ciğerci Apo Ankara'nın Balgat semtinde bulunuyor ve ciğer severler için Ankara’da ilk akla gelebilecek yerlerden birisi. Ciğerci Apo Ankara’nın yıllardır vazgeçilmez lezzet durağı.



Yakın bir zamanda yenilenen mekan şimdi yeni şubesiyle çok daha rahat ve ferah bir havaya bürünmüş. Günün her saatinde ilgi çok büyük Ciğerci Apo’ya. Bu yüzden eskisine göre daha büyük olan yeni yerini daha çok beğendim. Geniş bir mekan olduğu için bu kalabalığı kaldırabiliyor.

                   

Ciğerci Apo’da çalışanlar çok kibar ve saygılılar. İçeriye girer girmez sizi karşılıyorlar ve sürekli bir ilgi halindeler. Müşteri memnuniyetine çok önem veriliyor. Ciğerci Apo’nun asıl can alıcı noktası ise sunduğu eşsiz lezzetler. Burada her şey çok lezzetli ve fiyatları çok uygun.

                   

Peki Ciğerci Apo’da neler tercih edebiliriz? Burada mutlaka yemeniz gereken ciğer şiş. Ciğer sevmiyorsanız bile mutlaka bir tadına bakmalısınız, gerçekten ciğerde bir numaralar. Ben tavuk şişlerini de çok seviyorum, denemenizi tavsiye ederim. Lezzet konusunda hem ciğer hem tavuk şişte çok başarılılar. Buranın en güzel yanı ise masanızın mezelerle donatılması ve bittikçe yenilenmesi. Fiyatlarsa sunulan hizmete göre çok iyi, 5 şiş ciğer, 5 şiş tavuk ve ayran kişi başı 26 lira.

                     

Masanızda ki bu muhteşem manzara midenizden önce gözünüzü doyuracak. Bu kadar çok yemek yedikten sonra ister istemez çay ihtiyacınız olacaktır bu yüzden çok şanslısınız ki sürekli çay servisi yapan bir garsonları var. Böylece çayınız sürekli tazeleniyor ve ücret alınmıyor. Kaç şiş yediğinizi bile sayamayacağınız bir yemek sonrası tatlı fazla olur demeyin ve bence künefelerini de bir tadın.

       

Güzel bir hizmet, uygun fiyatlar ve eşsiz lezzetlerin buluştuğu nokta olan Ciğerci Apo müdavimi olacağınız bir yer.
  
                                 

E o zaman siz Ciğerci Apo’nun lezzetleriyle ne zaman tanışıyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder