10 Şubat 2016 Çarşamba

    MUNCHİES CREPE&PANCAKES                           

                               Munchies Crepe&Pancakes



Munchies Crepe&Pancakes İstanbul'da  krep ve özellikle de pancake severlerin Kadıköy'de ki vazgeçilmez adresi. Moda'da sahile birkaç dakikalık uzaklıkta, bir köşe başında küçük bir pancake dükkanı olarak hizmet vermekte olan, özgün bir mekan.
                        
Önünden geçerken bile nefis pancake kokularının büyüsüne kapılıp, kendinizi çoktan içeri girmiş bulacaksınız! Krep ve pancake yapımında çok başarı bir cafe olmasıyla birlikte asıl hem kalbinizi hemde gözünüzü fethedecek kısmı ürünlerin sunumları olacaktır. Lezzetli bir görsel şölen sizi bekliyor Munchies Crepe&Pancakes'de. Çalışanları çok ilgili ve güler yüzlüler, ilk defa gidiyorsanız eğer neler deneyebileceğiniz konusunda rahatlıkla yardım isteyebilirsiniz.
İç ve dış tasarımı oldukça sade tutulmuş, bu sadelik çok yakışmış Munchies’e çünkü çok büyük bir alana sahip olmamasına rağmen ferah bir mekanBir de asıl ön plana sunacakları lezzetleri çıkartıp onları da dizaynın bir parçası haline getirmişler. Bu yüzden  en büyük aksesuarları  ilk andan itibaren gözünüzü alamayacağınız tezgah kısmı. Bu kısımda hem pancake ve krepleriniz pişirilip, sunum tabaklarınız hazırlanıyor hem de birer aksesuar haline dönüştürülmüş nutella kutuları, içecekler ve meyveler hoş bir uyum içinde sıralanıyor ve gözünüzü tatmin edecek bir görüntü oluşturuyor.
  

Peki Munchies'de ne yiyebiliriz? Günün her saatinde kahvaltı yapabileceğiniz, samimi, rahat bir pancake diyarı Munchies. Kahvaltı yapmak istiyorsanız efsane bir kahvaltı tabakları var ve fiyatı 30 lira. Pancake tabağı da tercih edebilirsiniz ancak kahvaltı tabağı daha çok çeşit içeriyor. Pancake denince aklımıza  hep tatlı bir şeylerle tüketmek geliyor ama tuzlu çeşitlerle de güzel bir birleşim oluyor bu nedenle denemenizi tavsiye ederim. Aldığınız tabakların en güzel yanı ise soslarınızın bittikçe yenileniyor olması. Pancake sevmeyenler ise mutlaka kreplerini bir denemelerini öneririm, lezzetleri çok başarılı.


Muncihes’e gelip, eşsiz lezzetleriyle tanışmak istiyorsanız özellikle Pazar günleri birazcık sıra beklemeyi göze almalısınız. Son zamanlarda mekan biraz genişletildi ancak yine de bazen boş masa bulamayabilirsiniz. Çok uzun sürmüyor bir masanın boşalması o yüzden sıra varsa bile mutlaka bekleyip en güzel sunumlarla önünüze gelen pancake ve kreplerinizi tatmadan ayrılmayın.

E o zaman Moda’nın bu tatlı cennetiyle siz ne zaman tanışıp, pancakelerin büyülü dünyasında tatlı bir deneyim yaşıyorsunuz?










         

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder