16 Şubat 2016 Salı

ENDERUN KİTAP&KAHVE EVİ  

                             

                              ENDERUN(Hamam arkası)



Enderun kısa bir süre önce Ankara’da açılan ve kısa zamanda geniş bir kitleye ulaşmayı başarabilen bir cafe. İlk şubesi hamam arkasında açılan cafe birinci yılını bile henüz tamamlamamışken ikinci şubesi ile hamamönünde yerini aldı.                                                   

                 

Hamamönüne yolunuz düştüğünde mutlaka uğramanız gereken bir yer. Bir taraftan kendinizi evinizde hissettirip diğer taraftan da Hamamönü ruhunu size tam anlamıyla yaşatabilecek bir cafe. Dekorasyona çok önem verilmiş, uğraşılmış. Bunu cafenin önünden geçerken bile hissedebiliyorsunuz. Çok samimi, sıcacık, tasarımıyla sizi büyüleyebilecek, müdavimi olacağınız bir mekan.

               

 Arka fonda çalan  müzikleriyle ruhunuzu dinlendirip, kahvenizi yudumlarken kitabınızı okuyup, kalabalıktan uzaklaşıp biraz sakinlik arayanlar için en doğru adres Enderun olur herhalde. Çalışanlar inanılmaz derecede samimi, cana yakın ve ilgililer; sanki onların bu pozitif enerjisi yansımış cafenin her köşesine. Sizinle gelip sohbet edebilen, müşterisini sadece müşteri olarak görmeyip onları tanımak isteyen harika insanların bulunduğu bir dünya burası… Peki, Enderun’a gelsek ne yer, ne içeriz? Enderun menüsü konusunda da oldukça titiz… Birçok ürünü gittiğinizde daha yeni fırından çıkartmış olduklarını göreceksiniz. Yani hepsi el yapımı, çok taze ve tatları şahane...


Lezzetin yanında sunuma da çok özen gösteriyor Enderun Kitap ve Kahve Evi. Mekan ve masanızdaki şıklık birleşince tam bir görsel şölen oluyor sizin için. Mekana göre fiyatlar çok uygun. Ballı cevizli isimli pastaları ve yine kendi yapımları olan kurabiyeleri benim favorilerim. Ayrıca doğum günü, evlilik teklifi gibi özel gün organizasyonları ve gün ya da toplu yemek organizasyonları da yapılabilmekte…

              

Sakinliğiyle ruhunuzu dinlendirecek, güler yüzlü personeliyle yüzünüzü güldürecek, şık sunum ve lezzetleriyle kalbinizi fethedecek, kitaplığında ki eşsiz kitapları, bembeyaz masa sandalyeleri, müzikleri ve bulunduğu sokakla gönlünüzü dinlendirecek bir Ankara cafesi.

                       

E o zaman bir de siz uğramaz mısınız?

1 yorum:

  1. tamda böyle bir mekan arıyordum. ilk fırsatta bi bakıcam :) tşk

    YanıtlaSil