11 Şubat 2016 Perşembe

  HUQQA                                          

                                  

                                       HUQQA (İstanbul)



 İstanbul’un gözde eğlence merkezlerinden biri olan Kuruçeşme'de birkaç yıl önce hizmete açıldı Huqqa. Çok kısa sürede geniş bir kitleye ulaştı. Bu başarının nedeni ise hem Kuruçeşme'de boğazı  gören bir mekan seçilmesi hem de sunulan lezzet ve hizmetlerle mekanın içinin de iyi doldurulmuş olması.
Huqqa modern çizgiler taşıyan bir cafe olarak tasarlanmış ve bunun yansımalarını menülerinden mekanının iç ve dış dizaynına kadar her ayrıntısında görebiliyoruz. İç mekanda tavanı yüksek  ve pastel tonlarınının hakimiyetinde ferah, rahatlatıcı ve bununla birlikte şık bir atmosfer oluşturulmuş. Dış mekan ise çok hoş bir manzaraya sahip, yeşil ve mavinin birleştiği kısım... Popülerleşmesiyle birlikte günün her saati özelliklede hafta sonu ve akşamları çok kalabalık olmaya başlayan mekan ferah tutulan sade ama özenli ve şık dizaynıyla hem sizi memnun edip hem de bu kalabalığı fazla hissetmemenizi sağlıyor.
 

Girişte sizi karşılayan görevliler masanıza kadar size eşlik ediyor ve ardından son zamanlarda sık sık kullanılmaya başlanan tablet menüleriniz getiriliyor. Çalışanları gayet saygılı ve servis hızlı. Tablet menülerinin en güzel yanı ise menüde yiyeceklerin kalori ve hazırlanma sürelerine yer verilmiş olması. Ayrıca çocuk ve vejetaryen menüleri ve glütensiz yiyecek seçenekleri menüde mevcut. Dünya mutfağından da bazı tatlara yer verilmiş menüde. Sunumları çok şık ve tam mekana yakışacak şekilde; yiyecekler lezzetinden önce görünüşleri ile beğeninizi kazanacak. 
                 
Peki, Huqqa'da neler tercih edebiliriz? Çok geniş bir lezzet yelpazesine sahip Huqqa. Kahvaltı saatinde gidiyorsanız kahvaltılarını tavsiye ederim, bir çok çeşit ile kahvaltı masanız dolatılıyor. Kahvaltılıkları listeden isteğiniz doğrultusunda kendiniz seçiyorsunuz, yani standart bir kahvaltı menüsü yerine sizin tercihlerinizle oluşan bir kahvaltı yapıyorsunuz. İncecik hamurları ile hazırladkları pizzaları ise efsane! En çok beğenilenleri  Pizza Vatellina ve Pizza Fungi Ostrica, pizza fiyatları 28 ile 45 lira arasında değişiyor. Lazanya roll ve çentik kebabı da en çok beğenilen yemekler arasında. Club sandviç tabakları ve hamburgerleri de favorilerimden iki tanesi. Hamburger fiyatları 29-36 lira aralığındayken, club sandviç tabağı 28 lira. Porsiyonları büyük ve doyurucu... İçeceklerde ise en çok beğenilen ve tercih edilenler limonataları ve kahveleri. Limonatalardan fovorim çilekli olan ve fiyatı 11 lira. Ayrıca tüm bu lezzetlerin ötesinde dünya mutfağından da deneyebileceğiniz çok güzel çeşitler sunmaktalar.
                                                                                                       
                                                   
Tatlı olarak tercihinizi fondü ya da tiramisudan yana yapabilirsiniz ancak oreo severler için oreo dream cheesecake çok daha güzel bir seçenek olacaktır.
         
Sunulan eşsiz lezzetlerin ve sunumların ötesinde Huqqa'da en çok beğeneceğiniz şey 40 farklı aroma ile beğeninize sunulan nargile çeşitleri olacaktır şüphesiz. Fiyatları 44-49 lira aralığında. En beğenilen nargile çeşidi ise Şantiye.
E o zaman Kuruçeşme'nin yeni gözdesi, nargilenin ve şıklığın yeni adresi olan Huqqa’ya siz ne zaman uğruyorsunuz?

Detaylı bilgi için  http://www.huqqa.com/index.html


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder