12 Şubat 2016 Cuma

COFFEE LAB

                           COFFEE LAB(Atatürk bulvarı)



Coffee Lab Ankara’da 2 şubesi bulunan self-servis bir kahve dükkanı. Kızılay şubesi ulaşım açısından gayet uygun olduğu için tercih edilebilir bir mekan. Cafe genel olarak rahat bir iç dizayna sahip, geniş ve birkaç farklı odacıktan oluşuyor. Bu nedenle sakin sayılabilir bir mekan. Arkadaşlarınızla uzun süreli sohbetler etmek, kahvenizi içip sokağın kalabalığını ve akışını izleyerek kafanızı dinlemek ve ya ders çalışmak için gelebileceğiniz tarzda bir mekan.


Çalışanlar güler yüzlü, cana yakınlar, servis hızlı ve ilgililer. Menü tarzında bir şey gelmiyor masanıza self-servis olduğu için. Ancak yiyeceklerin birçoğunu görebileceğiniz bir büfe ve arkasında ki duvarda da menü mevcut. Fiyatlar gayet uygun. Konumu, mekanın ferah ve geniş olması ve fiyatlarının uygun olması mekanı öğrenciler için mükemmel hale getirmiş.


Cafenin dekorasyonu iyi yapılmış. Sakin, abartı ve fazlalık olmayan ama gözünüzü tatmin edecek detaylara sahip. İsmine bir gönderme olarak düşünebileceğimiz bir periyodik tablo tavana kondurulmuş. Girer girmez dikkatinizi çekmese de mekana hem çok yakışmış hem de farklı bir hava katmış.

           

Coffee Labın tek eksiği ısıtma sisteminin yeterli olmaması bu yüzden kış aylarında gidenler için ısınma problemi olabilir. Onun dışında Kızılay’da gidilebilecek birkaç mekandan birisi sanırım.




 Biraz da fiyatlardan bahsetmek gerekirse ilk gittiğim de 2 kişi bir pizza ve 2 çay alıp 18.5 lira ödemiştik. Kahve severler kesinlikle kahve çeşitlerinden denemeli, kahveler gayet başarılı. Kahve fiyatları da çok uygun; latte 6.25, türk kahvesi 5 lira.                            


E o zaman siz ne zaman bir kahveye uğruyorsunuz Coffee Lab’a ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder