9 Şubat 2016 Salı

Very Cupcake


                                VERY CUPCAKE (Tunalı)



Ankara’nın cupcake denince akla ilk gelen adresi Very Cupcake. Uzaktan gördüğünüzde bile sizi içeri davet eden pespembe bir hayal dünyası burası... Fazlasıyla pembe detaylarla süslenmiş ama aralara verilen beyazlar sayesinde hiç rahatsız etmiyor hatta çok davetkar bir mekan. Kapısından içeri girerken kendinizi bu pembe dünyanın prensesi sanıyorsunuz. Bu çekiciliğin yanına bir de birbirinden gösterişli ve lezzetli cupcakeler eklenince bu cafenin bağımlısı oluyorsunuz.

Çok güzel ayrıntılarla donatılmış; küçücük ama ferah, çok tatlı, huzurlu  bir cupcake cenneti Very Cupcake . Tek sorunu küçük olmasından dolayı az masası bulunması denebilir ancak genelde sakin bir yer ve bu yüzden yer bulma sorunu çok olmuyor. Çalışanları çok saygılı, ilgili ve müşterilerine yardım edebilecekleri konularda çok özverililer. Mekan ve çalışan uyumu çok güzel ve bu da cafeyi çok iyi bir hale getirmiş.  Tatlı -özellikle de- cupcake seveler, sakin ve hoş bir mekanda biraz zaman geçirip kahvesini yudumlayıp cupcakeini yemek isteyenler için Ankara’nın en iyisi Very Cupcake.
 
   
 Çok küçük detaylarla ve ufak dokunuşlarla çok yükseklere çıkmış bir mekan burası... Kesinlikle sadelikten yana, abartılı hiçbir şey yok ancak aynı zaman da müşteri için ilgi çekici ve tatmin edici. Dekorasyonu çok iyi yapılmış. Ama en büyük aksesuarları tabi ki de bir birinden lezzetli cupcakeleri ve çalışanlarının güler yüzü.
                        

 Peki very cupcake de bu kadar çok çeşit arasından ne yemeliyim ?  Red velvet ve  elmalı tarçınlı başta olmak üzere  çilekli, black&white, oreolu
çeşitleri en çok beğenilenler ve tercih edilenler arasında. Ben bunlara ek olarak görüntüsünden dolayı hello kitty ve minnie mouse denemiş ve tatlarını gayet başarılı bulmuştum. Fiyatlarsa harika! Gayet uygun fiyatlandırılmış ürünler, paranızın karşılığını alacağınız bir yer burası. Bir adet cupcake 7.5 lira.







En tatlı anlarınıza eşlik edebilecek, çok şirin, kendi halinde, sakin, huzurlu bir mekan. Sevdiklerinizle hem  tatlı yemek  hem de tatlı anılar oluşturmak için en doğru adres bu pembe, şirin dünya. Böyle masal gibi bir mekanda masal tadında anılar biriktirmek isterseniz kesinlikle bir uğramalısınız.


E o zaman Very Cupcake'de süper lezzetli bir cupcake yemeye ve bir süreliğine gerçek dünyadan uzaklaşmaya hazır mısınız ?




Daha fazla ayrıntı için https://www.verycupcake.com/





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder