9 Mart 2016 Çarşamba

LOCO n MATTO

                    LOCO n MATTO ( bağdat caddesi)

                    

İspanyol lezzetleriyle İstanbulluları Bağdat caddesinde buluşturan, çok farklı ve özgün bir mekan Loco n Matto. İstanbul’da tek şubesi bulunmakta olan küçücük, sımsıcak bir kafe.

                   

Çok küçük ama çok şirin ve çok yeni bir mekan Loco n Matto. Farklı deneyimler yaşamak, yeni lezzetlerle tanışmak isteyenler için gidilecek yerler listesinin başına alınmalı. Çalışanlar çok ilgili, güler yüzlü. Mekan çok küçük olduğu için içeride oturma alanı çok az. Bu nedenle bazen yer bulamayabilirsiniz. Bunun için en güzel çözümleri ise taşınabilir bir durumda servis edilen ürünleri. Sevimli churros paketinizi elinize alıp Caddebostan sahiline inebilir ve çok daha huzur dolu dakikalar yaşayabilirsiniz.

     

Peki Loco n Matto’da neler tercih edebiliriz? Her şeyden önce seçtiğiniz şey ne olursa olsun sunumunu çok beğeneceksiniz, konseptlerine ve mekanın ruhuna çok uygun. İspanyolların daha çok tükettiği churros tatlı severler için en doğru seçim olur galiba. İçi çikolata dolgulu latinos ise benim favorim. Fiyatlar genel olarak çok uygun, churros çeşitleri 8-11 lira aralığında. Tuzlu tatları sevenler için ise panzerotti daha uygun bir tercih ve mozzarella-tomato beğenilen çeşitlerinden. Fiyatı ise 8 lira.

                    

Keşfetmeyi seviyorsanız, yeni deneyimlere açıksanız, hayatınıza biraz renk katmak istiyorsanız burası sizin adresiniz. Yeni ve güzel bir lezzet arayışında olanlar çok beğenecek Latin rüzgarlarının estiği bu mekanı. Hem tasarımı hem de sunulan lezzetler ile Bağdat caddesinde ki en farklı ve güzel mekanlardan birisi Loco n Matto. 

                                           

E o zaman siz Loco n Mattonun lezzeleriyle ne zaman tanışıyorsunuz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder