25 Mart 2016 Cuma

DALLY DONE CONCEPT


                        DALLY DONE CONCEPT(Bahçeli)


Dally Done Concept Ankara'da birçok kafenin ev sahipliğini yapan Bahçelievler 7.cadde'de bulunan bir mekan. 

                                                              

 Dışarıdan bakıldığında çok gösterişli, hoş bir mekan. İçeri girdiğinizde ferah ve büyük bir mekan karşılıyor sizi. Dekorasyonu çok hoş Dally Done Conceptin.

         

Masanıza oturduğunuzda son dönemlerin en popüler uygulaması olan tablet menünüz karşılıyor sizi. Mekan tüm ayrıntılarında modern çizgiler barındırıyor. Çalışanlar kibar ve saygılı, servis hızlı. 

 

Dally Done Consept şık sunumlarıyla dikkatinizi çekecek. Menüden seçtiğiniz çeşitler en güzel halleriyle masanızda yerini alıyor.

               

Peki Dally Done Concept'de neler tercih edebiliriz?  Menüde çok fazla çeşit bulunuyor, lezzet konusunda ise fena değil diyebilirim, orta seviyede lezzetler. Kahvaltısı güzel, deneyebilirsiniz. Kahve konusunda çok başarılı olduklarını düşünmüyorum ama sumunları çok farklı ve güzel. Creme brulee 13.5 lira ve Türk kahveleri 7.5-8 lira. Kırmızı et bölümünden dana külbastı 30.5, dally done şiş 30 lira.

                 

                

Merkezi bir yerde bulunması, oluşturulan ferah ve rahat havası, şık sunumları, farklı tasarımı ile 7. cadde de uğranacak güzel adreslerden birisi Dally Done Concept.

                                        

E o zaman siz Dally Done Concept'e ne zaman uğruyosunuz?










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder