14 Mart 2016 Pazartesi

LOKMA


                            LOKMA (Rumell Hisarı)

                     

Lokma Rumeli Hisarında muazzam boğaz manzarası ile müşterilerini her gelişlerinde kendine hayran bırakan bir kafe.

               

Akşamı ayrı gündüzü ayrı güzel Lokma'nın. İstanbul'u tüm güzelliğiyle yaşatan bir mekan. Bir yanında Rumeli Hisraı, hemen önünde ise boğaz...

        


Sadece manzarası için bile tercih edilebilir bir yer olsada mekanı da çok beğeneceksiniz. Çalışanlar kibar, ilgili ve saygılı. Servis hızlı ve lezzetler çok iyi. Lokma'da karşılaşacağınız tek problem çok kalabalık olması. Özellikle hafta sonları kahvaltı yapmak istiyorsanız biraz sıra beklemeniz gerekecektir. Ancak hafta içi biraz daha sakin oluyor ve yer bulmakta çok sıkıntı yaşamıyorsunuz.

                      

         

Peki Lokma'da neler tercih edebiliriz? Lokma denince akla ilk harika boğaz manzarası eşliğinde güzel bir kahvaltı geliyor. İstanbuldaysanız mutlaka Lokma'da bir kahvaltı yapmalısınız. Klasik bir kahvaltı tabağı yok menüde, istediğiniz kahvaltılıkları seçip ortaya söylüyorsunuz. Kahvaltı için yöresel lezzetler kısmından mıhlama ve kuymak tercih edebileceğiniz çeşitlerden ve fyatları 10 lira. Kaşarlı menemen (10 lira), söğüş tabağı (7 lira), bal-kaymak (7.5 lira), peynir tabağı (19.5 lira) kahvaltı için önerebileceğim diğer seçenekler. Tatlı fiyatları 9.5- 10 lira aralığında değişmekte, etli fajita 30 lira ve hamburger çeşitlerinden lokma burger ise 20 lira.

          

                             

Çok güzel bir manzaraya karşı güzel bir yemek yemek, kahvaltı yapmak için en doğru adres Lokma. Fiyatlar biraz ortalamanın üstünde olsada hem manzara hem de hizmet ve lezzetler ödediğiniz paraya değiyor.


E o zaman güne Lokma'da bir kahvaltı ile başlamak istemez misiniz?


Daha fazla ayrıntı için http://www.lokma.com.tr/.











                                                                                                                                                                                                                





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder