21 Mart 2016 Pazartesi

HÜSNÜ ALA


                             HÜSNÜ ALA(SÜLEYMANİYE)


Süleymaniye Camii'nin hemen arkasında birçok teras kafe bulunuyor ve bunların belkide en güzellerinden bir tanesi Hüsnü Ala Cafe. Muhteşem İstanbul manzarasıyla kendine hayran bırakıyor Hüsnü Ala. 

           

           

İstanbul'un tamamına hakim durumda cafenin terası. Bu yüzden gündüzü ayrı akşamı ayrı güzel Hüsnü Ala'nın. Mekan çok geniş ve ferah, geniş bir teras seçeneği sunuyor. Farklı tip ve tarzlarda masa sandalyeler kullanılarak farklı oturma alanları oluşturulmuş ve kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz rahat koltuklara da yer verilmiş.

             

                         

Çalışanlar ilgili ve servis hızlı. Ancak hem hafta sonu hemde hafta içi kalabalık bir mekan. Bu yüzden terasda yer bulmak bazen zor olabiliyor. Fakat İstanbul'a yolu düşenlerin mutlaka uğraması gereken bir yer.

          

Peki Hüsnü Ala Cafe'de neler tercih edebiliriz? Menüde seçenek oldukça fazla ve lezzetler ortalama. Zaten böyle bir manzara karşısında yediğiniz şeyin çok bir önemi de yok. Limonataları çok meşhur, yeşil elmalı (8 lira) ve böğürtlenli(9 lira) limotalarını deneyebilirsiniz. Köy kahvaltısının fiyatı 30 lira, pizza fiyatları 17-22 lira aralığında değişiyor ve pasta çeşitler 9 lira.

              

              

Güzel bir manzaraya karşı geçirebileceğiniz güzel bir gün için İstanbul'un en iyi adreslerinden bir tenesi Hüsnü Ala.

                         

E o zaman İstanbul dolu bir gün için Hüsnü Ala Cafe'ye siz nedersiniz?













Hiç yorum yok:

Yorum Gönder