12 Nisan 2016 Salı

PASTANNECİM


                                 PASTANNECİM(Bahçeli)


Patannecim Ankara'da 8 tane şubesi ile hizmet vermekte olan çok sevimli bir pastane.

                         

Bahçelievler 3. caddede bulunan şubesi ulaşım açısından çok iyi bir konumda ve mekan Bahçeli havasına çok uyum sağlıyor. Çok şirin bir ortam oluşturulmuş mekanda. Pembe rengi ve birçok ufak süs eşyası ve detay ile sevimli bir pastane haline gelmiş Pastannecim.

           

Personel kibar ve ilgili, servis hızlı. Samimi ve rahat bir havası var Pastannecim'in. Tatlıların arasında kaybolup gidiyorsunuz saatin farkına varmadan.

                             

Böyle tatlı bir mekanda ve bu kadar çok pasta çeşidinin olduğu bir yerde bir birinden güzel ve keyifli doğum günü kutlamaları da yapılabiliyor. 

                               

Peki Pastannecim'de neler tercih edebiliriz? Pasta çeşitleri genel olarak başarılı, fiyatları da uygun. Waffle, pancake ve fondü de beğendiğim çeşitlerden benim. Özellikle panburger denemelisiniz. Kişi başı ortalama 25 lira hesapla ayrılabilirsiniz buradan. 

             

                       

Mekan dışarıdan bile insanı çekiyor zaten. İçeri girdiğinizde pasta çeşitleri arasında kayboluyorsunuz ve en son çok şık sunumlarla lezzetli tatlınıza kavuşuyorsunuz.

                               

Kalabalık arkadaş grubunuzla eğlenceli vakit geçirmek, keyifli bir kahvaltı yapmak yada tatlı krizleriniz için Bahçeli'de çok güzel bir adres.

                                                        

E o zaman Pastannecim'de tatlı bir molaya ne dersiniz?



Daha fazla ayrıntı için  http://www.pastannecim.com.tr/hakkimizda.6.tr.html






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder