11 Nisan 2016 Pazartesi

J'ADORE CHOCOLATIER


                 J'ADORE CHOCALATIER(Asmalımescit)


J'adore Chocolatier İstanbul Asmalımescit'de bulunan bir çikolatacıdır. Enfes çikolatalar ve tatlıları ile hizmet vermekte olan, küçücük bir mekan J'adore.

                          

Fransız esintilerinin hakim olduğu bir çikolata dükkanı J'adore Chocolatier. Müziklerinden tasarımına tüm detaylar bir Fransız cafesi tadında. 2 katlı fakat ufacık bir yer. 

                         

    Her köşesinde sizi ayrı bir ayrıntı bekliyor J'adore'da. Ufak olan bu mekan küçük ve farklı süslemelerle çok hoş bir ambiyansa bürünmüş. Huzur dolu, sımsıcak bir ortamı var J'adore Chocolatier'in.   
       
             

Personel çok güler yüzlü ve ilgili, servis hızlı. Mekanın tek kusuru küçük olmasından dolayı içeri girebilmek için çoğu zaman sıra beklemek zorunda kalmak. Ancak ben bununda J'adore'u J'adore yapan özelliklerinden bir tanesi olduğunu düşünüyorum ve zaten içeri girdiğinizde herşeyi unutuyorsunuz, çikolatalrın büyülü dünyasında kayboluyorsunuz.
             

                         

Peki J'adore Chocolatier'de neler tercih edebiliriz? J'adore denince akla ilk gelen şey 'oh la la beatrice' oluyor. Mekanın en ünlü tatlısı oh la la beatrice ve tek kelimeyle muhteşem bir tatlı. Çikolataları çok lezzetli bu nedenle tüm tatlıları güzel oluyor. Fondue ve tiramusuları da çok tercih edilen çeşitlerden. Fondue 15,5 lira ve oh la la beatrice 13,5 lira.

                                 

                                                     

En tatlı anlarınıza eşlik edebilecek huzur dolu bir yer arıyorsanız burası tam size göre. Tatlı krizlerinin en güzel durak noktası J'dore.

                              

Huzurlu, sımsıcak, özgün bir mekanda el yapımı birbirinden lezzetli çikolataları tatmak ve arkadaşlarıızla güzel birkaç saat geçirmek için güzel bir adres J'adore chocolatier.


E o zaman siz J'adore Chocolatier'de tatlı bir deneyime ne dersiniz?



                                                       









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder