12 Nisan 2016 Salı

PASTANNECİM


                                 PASTANNECİM(Bahçeli)


Patannecim Ankara'da 8 tane şubesi ile hizmet vermekte olan çok sevimli bir pastane.

                         

Bahçelievler 3. caddede bulunan şubesi ulaşım açısından çok iyi bir konumda ve mekan Bahçeli havasına çok uyum sağlıyor. Çok şirin bir ortam oluşturulmuş mekanda. Pembe rengi ve birçok ufak süs eşyası ve detay ile sevimli bir pastane haline gelmiş Pastannecim.

           

Personel kibar ve ilgili, servis hızlı. Samimi ve rahat bir havası var Pastannecim'in. Tatlıların arasında kaybolup gidiyorsunuz saatin farkına varmadan.

                             

Böyle tatlı bir mekanda ve bu kadar çok pasta çeşidinin olduğu bir yerde bir birinden güzel ve keyifli doğum günü kutlamaları da yapılabiliyor. 

                               

Peki Pastannecim'de neler tercih edebiliriz? Pasta çeşitleri genel olarak başarılı, fiyatları da uygun. Waffle, pancake ve fondü de beğendiğim çeşitlerden benim. Özellikle panburger denemelisiniz. Kişi başı ortalama 25 lira hesapla ayrılabilirsiniz buradan. 

             

                       

Mekan dışarıdan bile insanı çekiyor zaten. İçeri girdiğinizde pasta çeşitleri arasında kayboluyorsunuz ve en son çok şık sunumlarla lezzetli tatlınıza kavuşuyorsunuz.

                               

Kalabalık arkadaş grubunuzla eğlenceli vakit geçirmek, keyifli bir kahvaltı yapmak yada tatlı krizleriniz için Bahçeli'de çok güzel bir adres.

                                                        

E o zaman Pastannecim'de tatlı bir molaya ne dersiniz?



Daha fazla ayrıntı için  http://www.pastannecim.com.tr/hakkimizda.6.tr.html






11 Nisan 2016 Pazartesi

J'ADORE CHOCOLATIER


                 J'ADORE CHOCALATIER(Asmalımescit)


J'adore Chocolatier İstanbul Asmalımescit'de bulunan bir çikolatacıdır. Enfes çikolatalar ve tatlıları ile hizmet vermekte olan, küçücük bir mekan J'adore.

                          

Fransız esintilerinin hakim olduğu bir çikolata dükkanı J'adore Chocolatier. Müziklerinden tasarımına tüm detaylar bir Fransız cafesi tadında. 2 katlı fakat ufacık bir yer. 

                         

    Her köşesinde sizi ayrı bir ayrıntı bekliyor J'adore'da. Ufak olan bu mekan küçük ve farklı süslemelerle çok hoş bir ambiyansa bürünmüş. Huzur dolu, sımsıcak bir ortamı var J'adore Chocolatier'in.   
       
             

Personel çok güler yüzlü ve ilgili, servis hızlı. Mekanın tek kusuru küçük olmasından dolayı içeri girebilmek için çoğu zaman sıra beklemek zorunda kalmak. Ancak ben bununda J'adore'u J'adore yapan özelliklerinden bir tanesi olduğunu düşünüyorum ve zaten içeri girdiğinizde herşeyi unutuyorsunuz, çikolatalrın büyülü dünyasında kayboluyorsunuz.
             

                         

Peki J'adore Chocolatier'de neler tercih edebiliriz? J'adore denince akla ilk gelen şey 'oh la la beatrice' oluyor. Mekanın en ünlü tatlısı oh la la beatrice ve tek kelimeyle muhteşem bir tatlı. Çikolataları çok lezzetli bu nedenle tüm tatlıları güzel oluyor. Fondue ve tiramusuları da çok tercih edilen çeşitlerden. Fondue 15,5 lira ve oh la la beatrice 13,5 lira.

                                 

                                                     

En tatlı anlarınıza eşlik edebilecek huzur dolu bir yer arıyorsanız burası tam size göre. Tatlı krizlerinin en güzel durak noktası J'dore.

                              

Huzurlu, sımsıcak, özgün bir mekanda el yapımı birbirinden lezzetli çikolataları tatmak ve arkadaşlarıızla güzel birkaç saat geçirmek için güzel bir adres J'adore chocolatier.


E o zaman siz J'adore Chocolatier'de tatlı bir deneyime ne dersiniz?